Autor: Katarina Ivanišević

Novi Sad
03.11.2023.
11:08 > 11:17
Slučaj lavice Kiki, koja je uginula usled nemara vlasnice, pokrenuo je pitanje toga ko i na koji način sme da drži životinje u stanovima.
  • Uroš

    03.11.2023 14:23
    Bez odgovora
    Ovo je više promocija nego ozbiljna kritika za nesavesno držanje egzotičnih životinja. Može to biti cool, ali za svoja 4 zida, uz napomenu da se krivično odgovara za svaki nemar i zlostavu. Zbog velikog rizika, treba ih zabraniti u višestambenim zgradama. Srbi još nisu "sazreli" za to.
    Naravno da će veterinar pozitivno govoriti o tome, neće svoj posao ugrožavati.
    Spomenut je piton u K. Marka, ali ništa više? Ko je vlasnik, da li je odgovarao, prekršajna ili krivično?
  • Gy

    03.11.2023 12:12
    Gy
    Ima sve i svasta! Najgore je kada Zivotinje koje su mesozderi pocnu da rastu i zbog nedistatka finansija i adekvatnog prostora Vlasnici ih pustaju po Parkovima! Tada zaista moze da se desi veliki zlooo! Ovo mora biti Krivicno Delo za koje se ide u Zatvor!!! Jedan je imao u NS Tigra ejjjj u Stanu malog ali oni brzo rastu i gde kako se its radio neznam ali bili smo svi u veliki strahu!!! Sve divlje egziticne i zivotinje koje zahtevaju poseban tretman tipa Zoo Vrt treba oduzeti cipovati i te Vkasnike kazniti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna